Allereerst: Van harte welkom op mijn website! Ik hoop dat je net zoveel plezier hebt (gehad)  met kijken en lezen, als ik heb gehad met het maken van de foto's en deze website.

Vragen staat vrij, daar is mijn mail-link voor, Doen!

Ook bied ik de mogelijkheid om in overleg afdrukken te bestellen, of in opdracht foto's te maken.

Mijn printwerk doe ik op mijn Epson R2400 foto- printer, geschikt voor A3+ en panorama - prints.

Wat daar niet op past, laat ik printen bij FotoSystems in Gouda.

 

Hey, that's me!!   met de Russentonne in actie

 

Ik streef ernaar de best mogelijke kwaliteit te leveren. Tijdens het maken van de foto's, maar ook bij de bewerking, het afdrukken, verzenden en/of publiceren.

Paul W. Sloot

Maar waarom deze website?

't is toch erg veel werk?

Het internet wordt voor allerlei doeleinden gebruikt tegenwoordig. Nagenoeg alles kan. Kopen en verkopen, reclame maken, etc, maar ook voor het delen van gedachten, opinies, en kennis.

Deze site gaat over mijn pogingen om elke keer betere en sprekendere fotografie te maken, maar ook over mijn gedachten en opvattingen aangaande de schepping... 

 

 

Hoewel ik niet kerkelijk ben, ben ik er absoluut van overtuigd dat er een schepper is, en dat hij (of is het een het?) kan worden ervaren / gezien door heel simpel, gewoon eens goed te kijken naar de "schepping" om ons heen...

Door even serieus de tijd te nemen een stuk natuur in je op te nemen, kun je een verbinding maken met het eeuwige...

Ik denk, dat fotografie in staat is om energie op te slaan en over te dragen, wat je dan als toeschouwer voelt als opkomende emoties en/of gedachten...

Net als andere kunsten zoals muziek, schilderen, beeldhouwen, ballet etc. is de fotografie dus een middel om het mooie in de schepping te tonen, te vieren, en te beleven...!

Het mooie is, dat we hier niet in hoeven te geloven, het is simpelweg aanwezig in ons en rondom ons, we doen eraan mee, of we willen of niet, we zijn allemaal verenigd door de schepper.

 

Om de zaken een beetje uit elkaar te houden, is bovenstaande site in de wereld gekomen...

Volgende pagina...